Massagepraktijk InVivere

Massagepraktijk InVivere

Respect, vertrouwen en veiligheid zijn de belangrijkste peilers die ik hanteer tijdens het geven van de massages. De cliënt bepaalt zelf wat comfortabel voelt.
Voor de massage is er tijd voor een gesprekje om af te stemmen met elkaar, aan te geven waar ik rekening mee kan houden.
Bij een integratieve massage wordt je lichaam afgedekt met een zacht doek, enkel het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt is zichtbaar.
Echter bij een lomi-lomi massage lig je vrijwel naakt op de massagetafel. Lees meer hierover onder de lomi-lomi pagina.

Hoe vaak je een massage wil ontvangen is persoonsgebonden, hierin ben je vrij om de keuze te maken.
Wanneer je massage ziet als een onderdeel van een gezonde levensstijl, een moment van aandacht aan jezelf, dan is éénmaal in de maand een passende frequentie.
Bevind je je momenteel in een bijzonder stressvolle situatie? Dan kan je wekelijks of 2-wekelijks je lichaam gedurende anderhalf uur de rust en ontspanning weer laten ervaren.
Het is belangrijk te weten dat als je regelmatig je laat masseren ,je lichaam steeds sneller en beter op de massage reageert.

Wanneer is massage geen goed idee?
Bij ziekte of koorts (griep of zware verkoudheid)
Wanneer je onder invloed bent van drank of drugs

De diagnose kanker vraagt specifieke massages afhankelijk van het type kanker. In 2020 kan je in de praktijk terecht voor “massage bij kanker”. Hiervoor volg ik een gespecialiseerde opleiding in het najaar van 2019.

Indien je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en u niet zeker weet of het een goed idee is, vraag eerst raad aan je huisarts.