Lomi Lomi

Lomi Lomi massage.

“Toen ik een Lomi Lomi massage ontving, ontroerde me dit diep. De verbinding en verbondenheid die ik voelde brachten me tot de energie van het hart, een krachtige zachtheid mocht ik ervaren. Telkens weer, tijdens het geven van een Lomi Lomi maak ik contact met deze energie binnen mezelf. Deze wil ik graag doorgeven en cadeau doen aan anderen.”

Lomi Lomi betekent massage in het Hawaïaans. Van oorsprong is het een transformatie en helingsritueel en een prachtige, zeer intense massage. Pittige muziek en wisselende ritmes ondersteunen de flow van deze massage.

De massage wordt gegeven op een verwarmde tafel met een oliebestendig laken en wordt rijkelijk besprenkeld met warme olie.
Hierdoor kan ik gemakkelijk onder het lichaam masseren. De massage wordt gegeven in vloeiende, ritmische bewegingen met de handen, onderarmen en ellebogen. Het voelt als zachte golven die over je lichaam rollen, waarbij verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd gemasseerd worden.

Door zowel onder als boven gemasseerd te worden ervaar je een extra gevoel van koestering en omvatting. Je voelt je gedragen. Lomi Lomi werkt heel diep en de nawerking is lang.

Deze massage wordt enkel gegeven aan cliënten die reeds ervaring hebben met integratieve massage of andere helende massagevormen. Het vraagt vertrouwen tussen de cliënt en mezelf, het lichaam wordt nauwelijks afgedekt en het hand -arm lichaamscontact is intenser.
Vanwege dit noodzakelijk vertrouwen wordt de Lomi Lomi niet in een kennismakingsmassage gegeven. Ik werk intuïtief, elke massage is uniek en afgestemd op jou.

*Het is mogelijk om een 4 handen massage te ontvangen als je vertrouwd bent met de Lomi Lomi. Samen met een collega masseur/masseuse wordt je gemasseerd. Het is een hemelse ervaring en een geweldig helend cadeau voor je lichaam en geest.